Fluktuace

11.11.2012 14:12

Přátelé,

v minulých týdnech se to uvnitř ali lehce mlelo. Důvodů bylo více, netřeba je pitvat, nicméně důsledkem bylo založení sesterské aliance (nebo, chcete-li, školky)  Victores II, do které se přesunulo několik hráčů, kteří zrovna nehýřili aktivitou. Jiní hráči jí dokonec nehýřili natolik, že byli vyhozeni zcela a úplně. Bohužel jsme se rozloučili z interních důvodů i s jedním dlouhodobým spoluhráčem, kterému tímto přejeme vše dobré do dalších bojů.

 

Proběhla také jakásí komunikace s p.Mazánkem, leadrem to aliance D.Laige, se kterým byly dohodnuty podmínky útočení, načež je hned první den porušili natolik, že jsme se chechtali ještě druhý den večer. Nicméně stále platí to, co Unie píše na svých stránkách o čestnosti a férovosti boje. Jsou to kluci féroví, až hanba.

 

Také se rozjel nový svět. Řečí kolem něj bylo natolik, že jsme čekali přinejmenším několikadenní euforii a blaženou extázi nad novými možnostmi. Holt jsme naivní, vyklubala se z toho opět akce, určená především tzv. "rubínovým šmudlům" (viz hráč z předešlého odstavce), kteří měli cca 2 hodiny po začátku akce vymaxované velitelství na maximum a vesele posílali 1000-členné stínové útoky (cena jednoho je od 35.000 rubínů výše) všude, kam oko dohlédlo. takže jsme se zase zklidnili, a vrátili se do našich dobrých "starých" světů.

 

Nabíráme nové členy. Pokud chcete stát po našem boku, neváhejte nás oslovit, ať již jste z jakékoli části mapy, po přestěhování vám nové základny opatříme natošup. Jen musíte být aktivní hráči, ne že se připojíte jednou denně na 15 minut. To si hrajte Farmville. A nezapomeňte, že jsme aliance bojová, jestli si chcete jen stavět ty svoje baráčky, zůstaňte kde jste.  Pište veliteli dle kontaktů.

 

Meče nabroušeny, nový level právě začíná...