Bráníme a útočíme

13.10.2012 15:48

 V uplynulých dnech jsme se opravdu nenudili. Po umožnění přesunu hradů se několik z nás rozhodlo naložit své obydlí na káru, a tu odtáhnout nemalou vzdálenost tak, abychom byli navzájem lépe strategicky dostupní. Značně se tím zredukoval počet hráčů v tzv."horní frakci". Tamní generál neváhal a ihned začal verbovat nové bojovníky z řad začátečníků, ale i pokročilých.

 Bohužel ne každý je tak aktivní a komunikativní, jak by se nám ostatním líbilo, proto bylo několik hráčů nejprve upozorněno, a posléze vyloučeno. Uvolnilo se nám tím místo pro ty z vás, kteří tyto parametry splňují beze zbytku. Kontaktujte nás klidně dle kontaktů zde .

 Také se opět naplno rozhořila válka s nepřátelskými aliancemi. Nejvíce práce to dalo našemu ministru války, který svými radami přispěl k nemálu radostným bitvám, a jednoho našeho člena to dokonce vyneslo krátkodobě až na 2.místo v turnají hráčů.

 To samozřejmě neuniklo ostatním rytířům, kteří okamžitě ucítili možnost nabrání snadných bodů slávy a cti, takže to občas vypadalo na mapě i takto:

 Verbujte, stavte, bojujte a my se brzy ozveme s dalšími zprávami z aliance Victores!